Ali desna roka Katarine Kresal, mag. Klemenčič res zapušča MNZ?

1

Vedno bolj glasne govorice, da med notranjo ministrico Katarino Kresal in med državnim sekretarjem mag. Goranom Klemenčičem ni vse tako kot bi moralo biti, je danes razkrilo Delo. Klemenčič naj bi se že dalj časa razhajal s Kresalovo zaradi njunih različnih pogledov na vodenje notranjega resorja, spet drugi viri pa govorijo o tem, da želi Klemenčič demonstrativno odstopiti s svoje funkcije, ker se Borut Pahor boji razrešiti generalno tožilko Barbaro Brezigar.

Klemenčič govorice o svojem odhodu zaenkrat še zanika, spomnimo pa, da je včasih med njim in Kresalovo vladala večja harmonija, saj Kresalova ni niti črhnila, ko s(m)o ga mediji dobili pri prepisovanju izjave, ki ni bila njegova, ob letošnjem Večerovi akciji Bobu bob.

Mag. Klemenčič si bojda noče več zatiskati oči pred Pahorjevo popustljivostjo. Pred časom pa je tudi sam spregledal avtorstvo citata, ki ni bil njegov…

Število komentarjev: 1
  1. HAHA pravi

    Podgane pač zapuščajo ladjo, ko se začne potapljat! In tale se nedvomno potaplja.Ma že dobre informacije od žene ŠTA SE SPREMA!! Tko na občutek mi deluje legalist in je pač ocenil, da je še možnost potegniti nogo iz greznice v katero so ga navlekli!!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen