Kako je Politikis.si bil (ne)všeč nekaterim osebkom v prejšnjem letu

1

Franco Juri se nam je nasmejal in nam čestital za izvirno fotomontažo, ko smo ga poslali v kondom(glej tretji komentar).

Novi piarovec socialnih demokratov Denis Sarkić se je spotaknil ob tale zapis(glej komentarje), ampak mi še vedno mislimo, da so njegovi komunikacijski prijemi, milo rečeno – čudni, na kar opozarjajo tudi eminentni politični komentatorji.

Ko smo pisali o Slovenski uniji, nas je kontaktiral nek njihov lobist, ker ga je zanimalo, zakaj Dimovskemu nismo bolj naklonjeni. Odgovor: ker pač nismo. Saj ne: še vedno namreč mislimo, da je ustanavljanje novih političnih strank, ki nimajo ustrezne infrastrukture, širše intelektualne zaslombe in neke nove dodane politične vrednosti, nesmiselno početje.

Zaradi tega zapisa se nam je oglasil eden izmed bolj prodornih slovenskih novinarjev, Mladinin Borut Mekina, ki pa mu moramo priznati korektnost in širino.

Politikisovci smo tudi opazili, da Jure Cekuta prodaja svojo mega-vilo.

Prav tako je Politikis.si kot prvi opazil plagiatorstvo pri letošnji Večerovi akciji Bobu bob; po naši intervenciji so nato Večerovci sporno (beri: prepisano) izjavo tudi umaknili.

Smo ga pa tudi mi vsaj enkrat pošteno mimo pihnili, ko smo bili skoraj prepričani, da bo postal naslednji hrvaški predsednik, pred časom odstopljeni hrvaški premier, Ivo Sanadar. Je pa res, da so naši viri ob tej zgodbi pili pivo…

Kaj v letu 2010 sledi na Politikis.si? Hja, revolucija…

Družbenopolitični portal Politikis.si se je na medmrežju razlil 31.3.2009 in v slabem letu prišel tudi do 1.500 obiskov dnevno. Še bomo rasli in še bo drselo.

Število komentarjev: 1
  1. Lanzareto pravi

    Dober portal. Držim pesti, da boste še boljši in še bolj prodorni. Hvala bogu, da se najde še kdo, ki ga ni požrla levičarska medijsko-kapitalska nomenklatura.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen