Zoran Janković bi se spet rad šel (komunistični) detektor laži

1

Zoran Janković zase očitno misli, da je največji resnicoljub pod soncem. Za zaščito svoje “resnice” bi ljudi vabil kar na detektor laži kot je to storil že pred časom, ko je na detektor vabil bivšega premiera Janšo.

Sedaj je prišlo do zasuka; pred detektor laži bi se rad ljubljanski glavar tokrat vsedel kar sam. Janković tako kar javno poziva državnozborsko preiskovalno komisijo, ki so jo ustanovile stranke SDS, SNS in SLS (komisija Jankovića preiskuje zaradi spornega nakupa 119 stanovanj v Šiški, ki jih je MOL odkupila od Vegrada), da naj ga priklopijo na detektor laži.

Žalosti nas dejstvo, da se nekateri politični veljaki še vedno obnašajo kot nekdanji komunistični politkomisarji, ki so lahko zvlekli pred detektor laži vsakogar in kadarkoli se jim je zljubilo. V svobodni in neodvisni Republiki Sloveniji detektor laži namreč uporablja le policija v predkazenskem postopku, tega bi se lahko počasi zavedel tudi že Janković.

zoran jankovic1“Vas bom dal na detektor laži, ne, potem pa se bom še kar sam na njega vsedu, ne, pa da vidimo, kdo laže in kdo ne, ne…”     

 

 

 

 

Foto: Matic Štojs

Število komentarjev: 1
  1. […] Politikisu o Jankovićevem (komunističnem) detektorju […]

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen