Aleš Gulič začel furati duhovniški imidž

4

Ko je Slovenija ustoličila Aleša Guliča za direktorja Urada za verske skupnosti, se je v Sloveniji zgodil potres, z ušesi pa so zastrigli tudi v Rimu. Gulič je zaradi svojega ateističnega odnosa do religije in s svojimi satansko-anarhističnimi majicami, ob imenovanju na funkcijo požel širši val neodobravanja in zgražanja.

Je pa Gulič postal vsaj toliko moder, da je v zadnjem času spremenil svoj imidž. Tako si je na včerjašnjem prazničnem sprejemu, kjer je sprejel predstavnike 25 verskih skupnosti v Sloveniji, oblekel obleko, ki je močno spominjala na duhovniški talar, manjkal je le beli kvadratek na ovratniku. Guličev skrbno izdelan nov imidž ni naključje. Skoraj duhovniška obleka, umiti lasje in očala, so verjetno delo LDS-ovih medijskih svetovalcev, ki skušajo videz Guliča kar najbolje zlepiti z njegovo funkcijo. Upamo samo, da se bo sicer freelancerski Gulič takšnih nasvetov držal kar čim dlje časa.

gulic

Aleš Gulič z umitimi lasmi, z očali in v obleki-talarju pri nagovoru verskim predstavnikom

 

 

 

 

 

Foto: Matic Štojs

Št. komentarjev: 4
 1. dajana pravi

  Oprosti: ampak čisti lasje, bi moral biti “del” vsakega človeka – popolnoma nepomembno, s čim se ukvarja. Kaj šele javna osebnost!

 2. milenči pravi

  menda zadnja (nepreverjena) novica:
  Pia Bajc je oblekla meniško kuto in odšla v samostan.

  🙂

 3. marinko pravi

  Gulič slovenskega ponosa gulikoža se je resda malce skultiviral, a po srcu ostaja bajker in komunist, kar ni dobra popotnica za Urad verskih skupnosti.

 4. primož pravi

  Ta direktorat bi lahko ukinili, naj se vsaka verska skupnost znajde po svoje.
  Niti centa jim nebi smeli podarit, vsaka vera samo nadzoruje, pere možgane in se laže svojim butastim podanikom.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen