Vlado Dimovski je v enem mesecu za svojo Unijo uspel prepričati le 100 ustanovnih članov

6

Po naših neuradnih informacijah se ustanavljanje Slovenske Unije, stranke Vlada Dimovskega, premika prav po polžje. V enem mesecu od kar se je pridobivanja članstva Dimovski lotil tudi na spletu, naj bi se mu pridružilo le okoli 100 ustanovnih članov, med katerimi ni niti enega širše znanega Slovenca ali Slovenke. Dimovski za ustanovitev stranke potrebuje najmanj 200 članov. 

Še bolj moti podcenjevalni odnos do morebitnih novih članov Unije. Namesto da bi Dimovski organiziral ustanovni kongres stranke  in kot pravi politični plejer kar v enem zamahu ustanovil stranko, to dela nekako sramežljvo in po spletu. Na njihovi spletni strani je tako na voljo le obrazec za podpis ustanovne izjave, kjer podpišete, da sprejemate statut stanke in njen program, a teh dveh vitalnih dokumentov vsake resne stranke na spletnišču Unije sploh ni?!? Najmanj eno šlamparijo je še moč najti na spletni strani Unije, ki že skoraj meji na starostno diskriminacijo, to je t.i. obrazec za več informacij. Tako je pri datumu rojstva moč spustiti zastavico, kjer so leta omejena med 1909  in 2009 letom. Če ste slučajno stari 100 let ali več, za Unijo niste več interesantni, po drugi strani pa lahko zahtevate več informacij, tudi če ste se rodili komaj letos.

Št. komentarjev: 6
 1. […] Politikisu o ne preveč uspešnem Vladu Dimovskem pri ustanavljanju svoje […]

 2. Hido pravi

  Avtor člankal je seveda “član ali simpatizer SD”, ki je “kao veliki razsodnik”,vseved, jako pameten, velik pikolovec, ki nima pojma kako se stvari streže. Komu se že hoče prilizniti, komu le že? Saj ga bodo sigurno tisti, ki jim leze v … , potem ko bo odslužil brcnili nekam. Druga stvar pa je, da je politik.si osmorazredna spletna stran!!!, ki od nekoga trobilo …..

 3. Borko pravi

  Dimovski bo to levo-“levo” (beri: nesposobno) stranko že enkrat ustanovil, če ne prej čez eno leto. Tu se poraja drugo vprašanje: komu je takšna stranka sploh potrebna. Že tako je prevel gobcačev in premalo tistih, ki so za to državo dejansko nekaj storili. Nisem še nikoli slišal, da bi tale Dimovski kaj naredil za navadne ljudi.

 4. andreja pravi

  Medija Eho nima pojma in kod vedno le natolcuje. Od kod pa sploh mu podatki o članstvu.? A ima informirance na vseh UE, da ve za podatke o številu in o tem kdo je? Kdo pa so po njegovem “pomembneži” ki bi jih v novonastajajoči stranki morali dobiti v svoje vrste? Morebiti pa si to želi Medija Eho?

 5. Hido pravi

  Borko! res nimaš pojma, na žalost. Vlado je edini, ki se ni pustil podmazati, zato odhaja stran. nova stranka (lahko se včlaniš) podpira vse državljane, jih združuje, tudi malega človeka. Kar se tiče nesposobnosti, pa si ti nesposoben, ker samo kritiziraš v mišji luknji, ustanovi stranko, pa se izkaži. Imamo že preveč “kritizerjev”, pametnih kot sneta sekira, drugače pa so plehki. Sorry Borko, ko klatiš take neumnosti, naredi kaj za malega človeka, te bom podprl, sem takoj tvoj simpatizer. Prosim, ne primerjaj Pahorja@co z Dimovskim.Preberi njegov CV na fb. Če si pa hujskač SD, potem pa razumem, ker je Vlado trn v peti SD, ker je pošten!

 6. […] je v soboto postal predsednik nove slovenske stranke Slovenska Unija. Ustanavljanje je potekalo precej počasi, Dimovski je v bistvu porabil cela dva meseca (v začetku oktobra je namreč štartal tudi s […]

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen