Pahor za svojo (samo)promocijo izkoristil slovenske nogometaše

4

Trikrat ni za reči, da je čiščenje kopačk slovenskim nogometnim reprezentantom ob koncu zgodovinske tekme med Slovenijo in Rusijo, premieru Pahorju predlagal strankin novi piarovec Denis Sarkić, ki se je vmes že “proslavil” s svojimi inovativnimi prijemi. Kapetan slovenske izbrane vrste Robert Koren in reprezentant Milivoje Novakovič, pa sta že javno okrcala ‘nekatere politike’ (beri: Pahorja, pa tudi Türka, ki je bil prav smešen s svojim ‘kdor ne skače ni Sloven’c’), ki na začetku kvalifikacij niso bili zraven, sedaj pa bi jim radi čistili kopačke in peli navijaške pesmi.

Šele sedaj se je razvedelo, da fantje Pahorja sprva sploh niso hoteli spustiti v slačilnico, kasneje pa so se ga le usmilili, da jim simbolično zglanca kopačke. Na današnji tiskovki pa je premierski čistilec nogometnih čevljev, med drugim tudi ugotovil: “Morda bi moral razumeti, da se želijo fantje veseliti sami s sabo.” Ja, bravo Borut, fajn bi bilo, če bi prej na to mislil, še preden so ti v roke porinili krtačo. 

pahor wc

Če bodo slovenski nogometaši slučajno svetovni prvaki, predlagamo Pahorju novo nalogo: postane naj še čistilec toaletnih prostorov v slačilnici

 

 

 

 

 

Foto: Borut Peterlin

Št. komentarjev: 4
 1. […] Politikisu Pahorju svetujejo naj naslednjič sčisti še toaletne prostore v slačilnici. Napisal medijaeho. […]

 2. Rak pravi

  Nekateri še imajo jajca, pa čeprav jih pri opravljanju svojega dela največkrat fašejo ravno tja ….

 3. sonči pravi

  Pahor kot Pahor. Kjer so kamere tam je on. S kopački ali brez njih.

 4. OPENEYES pravi

  SPET SAMOPROMOCIJA na SHODU

  V SOBOTO 28.11.2009 bomo priča skrbno načrtovanemu SHODU – v soju medijskih luči, z zlorabo številčnosti udeležencev se bo v Ljubljani odvijala Holywoodska premiera z znanimi scenaristi Rdeči vodje sindikatov & Co. ( zakulisje vladajočih).

  Scenarij:

  • Shod
  • Zahteve stavkajočih?’
  • Glasen klic vnaprej izbranega sodelavca v publiki: HOČEMO Pahorja!!
  • Sledi prihod v rahlem jogging teku z dvignjenimi rokami in zmagovit govor premierja: Danes je fantastičen dan. What is the problem? Dvignimo minimalca. So what?

  Tisti Slovenčki, ki so tako zabiti, da ne razumejo, da jim slovenska država v obliki davkarije pobere dobesedno polovico njihovih že tako kilavih prihodkov – kar je, ne boste verjeli, celo več kot je bilo v starodavnem fevdalizmu, kjer so grofi in Cerkev pobirali od tlačanov po desetino, torej deseti del letnega pridelka – pa se kljub temu masovno ne uprejo.

  In vodje sindikatov? Le kako jim uspeva na stolčki tako dolgo? Za zabite Slovenčke je to rezultat dobrega dela in dobre zastopanosti delavcev. Če bi bilo tako, DANES ne bi bilo tako. In tudi v PRIHODNOSTI ne bo, vse dokler se vodstvo sindikata ne zamenja. Kdo je zaščitnik delavcev. Nihče. Odvetniki, ki na račun stisk služijo. Sindikalni odvetniki pa so nesposobneži, saj nimajo interesa delati zastonj za razliko od svojih stanovskih kolegov. ODPRITE OČI!

  ZAHTEVAJTE ZAMENJAVO VODSTVA SINDIKATA!!!

  ZAHTEVAJTE: REFORME POKOJNINSKEGA SISTEMA, ne pa kratkoročne rešitve. Rešitve MORAJO BITI TAKŠNE, DA REŠUJEJO TUDI NASLEDNJE GENERACIJE. VLADA JE ODFGOVORNA ZA REFORME.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen