V Budvi bodo postavili pomanjšano repliko dubajskega Burj al Araba

1

Črna gora je na turističnem področju v zadnjih letih naredila ogromen preboj. Znala je privabiti številne tuje investitorje, med njimi tudi bogate Ruse. Tako je denimo petzvezdični hotel Splendid v Bečićih zgradila ena izmed najbogatejših Rusinj Jelena Baturina, sicer žena famoznega moskovskega župana Jurija Lužkova.  

Najnovejši projekt tujega kapitala pa bo nadstandardni počitniški resort med Bečići in Budvo. Gre za luksuzno naselje vila blokov, katerih apartmaji so skorajda že razprodani, njihovi lastniki pa bodo v naslednji sezoni že uživali radosti črnogorske obale. Novo lokacijo za petičneže pa bo dopolnjeval monumentalni hotel v obliki jadra, ki bo zrasel v naslednjih dveh letih v neposredni bližini vila blokov. Šlo bo za pomanjšano in okolju prilagojeno repliko dubajskega ultra luksuznega hotela Burj al Arab, ki ima kar sedem zvezdic. Ja, Črna gora postaja pravi jadranski Dubaj.

jadro1Burj’a al Crna gora bo svoje jadro razvila čez dve leti

jadro2Lusuzni vila bloki so že skoraj razprodani. Če imate na strani par stotisoč evrov, še vedno lahko postanete ponosni lastnik apartmaja z bazenom v črnogorskem Dubaju.  

Foto: Dejan Kaloh

Število komentarjev: 1
  1. […] Politikisu o črnogorskem Burj al […]

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen