Brigita Brezovac – mariborska Schwarzeneggerka osvaja svet

1

30-letna Mariborčanka Brigita Brezovac si je v letih, ko se ukvarja z dvigovanjem uteži, oblikovala takšno telo, da bi ji ga zavidal marsikateri moški. Njeni nabildani bicepsi, hrbet na ‘v’ in definirani trebušnjaki so prava paša za oči. Brigita je osvojila že kup bodybuilding lovorik (med drugimi tudi Miss Body in Miss Bodybuilding) in je že nekaj let polno zasedena. Še naprej se udeležuje tekmovanj, daje intervjuje in se fotografira za najprestižnejše bodybuilding revije kot so ameriški Ironman ter snema reklame. Sedaj samo še čakamo, da se pojavi v kakšnem hollywodskem filmu in da postane še filmska zvezda.

Mimogrede, Arnold Schwarzenegger se je iz male avstrijske vasice Thal (od Maribora oddaljene 50 km) s pomočjo bodybuildinga prebil v širni svet in naredil sanjsko kariero. Najprej je bil eden izmed najbolje plačanih hollywoodskih igralcev, danes pa guverner sončne Kalifornije. Do kam vse se bo uspelo prebiti mariborski “švarcenegerki” Brigiti pa bo pokazal čas. Do sedaj ji dobro kaže.

_______________________________________________________________________________________________________

Pred dvema letoma je Brigita sodelovala tudi s Šank rockerji in 6pack Čukurjem pri njihovem videospotu Dej bolj na glas

brigita brezovac

Če te močna Brigitka dobi v roke, ti ni več pomoči. Na srečo slovenskih fantov je v zadnjem času bolj malo v Sloveniji.

brigita brezovac1

brigita brezovac2

 

 

 

 

Foto: Robby Brand in Brigita Brezovac

Število komentarjev: 1
  1. Ryan Gosling Workout pravi

    I’m extremely pleased to find this site. I wanted to thank you for your time just for this fantastic read!! I definitely enjoyed every little bit of it and I have you book-marked to check out new things in your web site.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen