Progresivna Maša Požar – tako poklicno kot zasebno

3

Medtem, ko še vedno čakamo na biografijo aktualnega predsednika vlade, ki naj bi nastajala pod prsti Bojana Požarja, je njegova hčerka, 22-letna Maša Požar tista, ki po novem najbolj zažiga v familiji Požar. V javnosti se je pred časom precej govorilo o njeni PR službi v Pahorjevem kabinetu, očka Požar pa je takoj zanikal vsakršno posredovanje za njeno službo pri premieru. Požarjeva naj bi bila čisto dovolj kvalificirana za delo v službi za stike z javnostjo, saj naj bi končala politologijo in novinarstvo na univerzi v Massachusettsu, stažirala pa je tudi v Clintonovi fundaciji. 

Požarjeva pa zažiga tudi v zasebnem življenju, saj predstavlja boljšo polovico zveze z znanim slovenskim rokometašem Vidom Kavtičnikom, ki po novem nosi dres francoskega prvaka Montpellierja. Kot kaže je Maša Požar izbrala čisto drugačen življenjski in poklicni stil od svojega očeta, ki je že v štartu nekoliko bolj resen in precej manj rumen.

maša požar

Na Politikisu prvi objavljamo sliko simpatične Maše Požar na njenem delovnem mestu v vladnih prostorih 

 

 

 

 

 

 

Foto: Borut Peterlin

Št. komentarjev: 3
  1. Grega pravi

    Glede na fotra je prava lepotica. Pa kariero bo tudi večjo naredila kot kaže.

  2. […] Politikisu o progresivni Maši […]

  3. jože pravi

    Tole sem se pa nasmejal do solz. Progresivna…..ne se hecat, celo življenje je priklopljena na finančne vzvode drugih! Popolnoma ne samostojna oseba, kdo pa je ta Maša Požar ki lahko pri 18 letih študira in tenis špila v ZDA? Potem se pa z 22 vrne na delovno mesto v kabinet predsednika vlade. Ja to vse je (sigurno) plod lastne progresivnosti:))) Suma sumarum…ljudje ki do svojih ciljev niso prišli sami z svojim trudom in znanjem, nimajo kaj iskat na najvišjih državnih delovnih mestih.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen