Ana Jud ima rešitev glede poimenovanja ulice po Titu: Ulica pedofila Josipa Broza Tita

5

ulica-jbt4

Hja, Ana Jud (pred časom je za Politikis odgovorila na nekaj vprašanj) je punca, ki vedno znova preseneča. Vemo, da levica kuje Tita v zvezde, desnica pa ga postavlja na sramotilni oder kot enega največjih svetovnih zločincev. Sedaj nam je Judova razkrila, da je bil Tito tudi pedofil, saj naj bi imel razmerje s trinajstletnim dekletom iz Kirgizije. Ta nečedni podatek je Judova izsledila preko knjige Žene u Titovoj sjeni, za rešitev Titove ulične zagate pa predlaga kar Ulico pedofila Josipa Broza Tita. Več o škandaloznem odkritju in o Aninih refleksijah glede poimenovanja ulice po kontroverznem maršalu – pa na njenem blogu.

 

Fotomontaža: Politikis

Št. komentarjev: 5
 1. Kolja pravi

  Če bo to na ljubljanskem mestnem svetu sprejeto, da Tito dobi svojo ulico, nikoli več ne volim te nesposobne levice. Pa saj nič drugega ne znajo kot se vračati v preteklost. Sramota na kvadrat.

 2. klavec pravi

  Bogokletne besede Ane Jud…vse se ji bo vrnilo, upam da večkratno.

 3. jasna pravi

  Ah, Ana, ona pač nekaj začivka, pa če ve za kaj se gre ali pa ne. Pa kdo se bo sploh zavzel, če bo v LJ neka Titova cesta. Še Slovenci ne, kaj šele tujci. Skratka brezveze, zgolj politično preigravanje.

 4. Glista pravi

  Tito ni bil samo pedofil, bil je tudi manični ženskar. Obstaja na tone posnetkov kako grabi za rit in joške vse kar je prišlo mimo.

 5. ciz pravi

  who the fuck is ana jud???

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen